Ιανουαρίου 24, 2019

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Mr Big του «Sex and the City»

Και ποιος δεν θυμάται τον «Mr. Big» του «Sex and the City» δηλαδή τον αιώνιο εραστή της πρωταγωνίστριας Κάρι Μπράντσο ο οποίος κατάφερνε να της ψήνει το ψάρι στα χείλη και ενίοτε να της κάνει κομμάτια την καρδιά.

Να που, όμως, ο άντρας αυτός υπήρξε και στην πραγματικότητα!

AP_17208200089263

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η συγγραφέας του βιβλίου από το οποίο εμπνεύστηκε η σειρά, η Candace Bushnell, δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως η πρωταγωνίστρια του σεναρίου της δεν θα έπρεπε τελικά να μείνει με τον μεγάλο της έρωτα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την ίδια και το δικό της Mr. Big.

Η ίδια λοιπόν εξομολογήθηκε πως το 1995 γνώρισε τον δικό της «Mr. Big», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ron Galotti, τον πρώην εκδότη της Vogue και του GQ, ο οποίος κατέληξε απολυμένος και λίγο αργότερα αποφάσισε να πάει στο Vermont και να ζήσει μία ζωή μακριά.

AP_9908020952
Αριστερά ο Ron Galotti

Πρόκειται για έναν άντρα πολύ… ζωηρό με πολλές απιστίες στο ενεργητικό του.

AP_061112025897

Η Bushnell και Galotti έβγαιναν επί έναν χρόνο πριν το οριστικό τέλος, το οποίο πιθανότατα έδωσε η συγγραφέας.

Τότε, έγραψε για την εμπειρία της στη στήλη της στην εφημερίδα «New York Observer» ακριβώς όπως έκανε η Κάρι στη δική της στήλη «Sex and the City»!

Όσο για το πώς προέκυψε το κωδικό όνομα «Mr. Big»; Η Candace Bushnell απαντά: «Ήταν ένας από αυτούς τους Νεοϋορκέζους με την μεγάλη προσωπικότητα. Απλά τον παρατηρούσες με το που έμπαινε σε ένα δωμάτιο. Ήταν ο Mr. Big»!

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων