Ιουλίου 12, 2020

«Η πορεία του Θεανθρώπου …»

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Λεσχών Πολιτισμού και Βιβλιοθηκών, με αφορμή τα ημέρες του θείου δράματος παρουσιάζει στη Δημοτική Πινακοθήκη Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, το έργο «Η πορεία του θεανθρώπου…» αύριο Πέμπτη 8 μ.μ.

Για την αυριανή εκδήλωση μίλησε  ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Κολώνας ο οποίος επεσήμανε ότι «αποδέχτηκα την πρόταση και δηλώνω τυχερός για τους καλούς συνεργάτες. Μια εκδήλωση με πνευματική και αισθητική φροντίδα, με επιδίωξη να δημιουργήσει ένα πνευματικό περιβάλλον πυκνό σε νοήματα με τη σφραγίδα του θείου αποτυπώματος. Με ποιήματα μεγάλων Ελλήνων ποιητών, με συναυλία από τον Επιτάφιο του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και με θεατρικό αναλόγιο, με μονολόγους προσώπων της πιο ωραίας ιστορίας του κόσμου και με πρωτότυπες συνθέσεις της Ράνιας Τσοχατζή, η εκδήλωση  στοχεύει στο θρησκευτικό συναίσθημα των ημερών. Στο τέλος της εκδήλωσης  επιφυλάσσουμε μια έκπληξη για τους θεατές που θα προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Λάρισας κα. Άννυ Ψάρρα τόνισε ότι η παρουσία του Βαγγέλη Κολώνα και των συνεργατών του, πιστοποιούν την ποιότητα και την επιτυχία της παράστασης. Για την εκδήλωση μίλησαν και  οι ηθοποιοί  Χρυσούλα Χρήστου και Γιώργος  Παπαδόπουλος, η Ράνια  Τζοχατζή που έγραψε τη μουσική και ο Αλέξανρος Τσιωνάς.

Στην  παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Βάσω Δούφα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταυρούλα Σρδάνη, Δημήτρης Φωτίου και η Χρυσούλα Χρήστου. Οι μουσικοί Βαγγέλης Τσιαπλές, Σπύρος Καβαλλιεράτος και οι τραγουδιστές – μουσικοί Μαριάννα Ζάχου και Αλέξανδρος Τσιωνάς. Επιμέλεια φωτογραφική – βίντεο Γιώργο Μποντικούλης.  Συντονίζει η Κωνσταντίνα Καρυδάκη. Είσοδος Ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων