Ιουλίου 15, 2020

Παρουσιάζει το «Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια» το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ , μετά το έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η Μπιζού είναι αλλού» που παίχθηκε με τεράστια επιτυχία το προηγούμενο Σάββατοκύριακο, συνεχίζει με την δεύτερη παραγωγή του για φέτος.

«Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια». Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 21.15 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

«Η Μίκα αναχωρεί για τη δύο ημέρες πριν από το γάμο της με το Μίκη. Εκεί, γνωρίζει και παντρεύεται τον Ανδρέα, ο οποίος είχε πάει επίσης για διακοπές εκεί. Μόλις επιστρέφουν, η Μίκα ανακοινώνει στην οικογένειά της τον γάμο της. Όμως ο Ανδρέας συνειδητοποιεί πως ο καθένας σε αυτή την οικογένεια λειτουργεί ανεξάρτητα και χωρίς όρια…»

Αυτή είναι η υπόθεση από την πασίγνωστη «Τρελή τρελή οικογένεια».

Τι θα λέγατε όμως αν την πειράζαμε, αν γινόταν λίγο διαφορετική  με περισσότερη μουσική και χορό , λίγο πιο μιούζικαλ και με λίγο πιο διαφορετικούς χαρακτήρες.

Τότε θα είχαμε «Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια» που ίσως και να είναι ακόμα πιο τρελή από την αρχική».

Η υπέροχη αυτή κωμωδία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη, επιμέλεια σκηνικών Έλενας Κυράτσα, μουσική επιμέλεια και βοηθό σκηνοθέτη Πατρούλα Χριστοδούλου, χορογραφίες : Γιώργος Πλωμαρτέλης με την υποστήριξη της σχολής χορού Independance Studio, μακιγιάζ Στέλλας Τέγου με προϊοντα Artistry από Κατερίνα Βασιλείου και Argiris Hairshop.

Τους ρόλους ερμηνεύουν αλφαβητικά οι : Νίκος Ζαβλιάκης , Παναγιώτα Καλοτραπέζη , Βίκυ Κουκουλιάφκα , Εύη Μπατάλα , Γιώργος Νταφούλης , Θάνος Σακελαρίου , Ευθύμιος Τίκας , Γεωργία Τσανίδου , Σίμος Τσεκούρας , Παναγιώτα Χατζητσοπάνη και Τιμολέων Χατζητσοπάνης.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων