Ιουλίου 12, 2020

«Τα Αρχεία διηγούνται ιστορίες και ζωγραφίζουν»

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των νικητών του διαγωνισμού «Τα Αρχεία διηγούνται ιστορίες και ζωγραφίζουν». 

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις της υπηρεσίας  εκτέθηκαν τα έργα όλων των συμμετεχόντων και οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα παλιά θρανία λένε τη δική τους ιστορία». Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την υπεύθυνη προγραμμάτων του Εργαστηρίου Ζωής του ΟΚΑΝΑ κ. Ντίνα Κασούμη και την υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου, και η βράβευση των μαθητών.

Οι συμμετέχοντες που διακρίθηκαν είναι οι εξής: Συγγραφικός διαγωνισμός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Τσαμπίκα Σαχίνογλου για την ιστορία «Χαμένο όνομα», Παναγιώτα Αλβανού «Ένα αποτυχημένο ταξίδι» και Άννα Τσιμπλούλη. Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η Βασιλική Μπαλγκουρανίδου, ο Παναγιώτης Πασαπόρτης με την ιστορία «Όταν ήμουν μικρός…» και η Χαρά Ευθυμία Βαΐου για την ιστορία «Ποτέ δεν είναι αργά». Στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διακρίθηκαν οι Παναγιώτης Παναγούλης, Ζωή Καραστέργιου και Ευαγγελία Γοναλάκη, και δευτεροβάθμιας η μαθήτρια Πάμελα Χατζιλλάρι.

Ευχαριστούμε τους γονείς και εκπαιδευτικούς που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την πρώτη προσπάθεια, τις κριτικές επιτροπές, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ, και το βιβλιοπωλείο Καλτσάς για την προσφορά ενός λεξικού.

Λάβαμε πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα από συμμετέχοντες και εμπλεκομένους, και ετοιμαζόμαστε ήδη για τον 2ο διαγωνισμό!

 

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων