Σεπτεμβρίου 28, 2020

Τι πρέπει να γίνει στο AEL FC ARENA

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Νίκου Ασπρούδη δημοσίευσε η έντυπη  LARISSANET. Στο άρθρο αυτό ο καλός δημοσιογράφος παρουσιάζει με σαφήνεια και δομημένη σειρά και σκέψη πληροφορίες αλλά και θέτει καυτά ερωτήματα, από αυτά που βασανίζουν τους φίλους της ΑΕΛ.

Παρά το ότι υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις ενέργειες που αφορούν την εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα το άρθρο παραμένει ένα από τα καλύτερα και εγκυρότερα από όσα έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Με την άδεια του συντάκτη (τον οποίο και ευχαριστώ) αναδημοσιεύω το άρθρο γιατί πιστεύω ότι αξίζει να διαβαστεί. - Φώτης Βακιρτζηδέλης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΣΠΡΟΥΔΗ
Στο AEL FC ARENA βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου, ο εκπρόσωπος της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» κ. Μίμης Τσακμακίδης, αλλά και ο εκπρόσωπος της εταιρίας που θα αναλάβει την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο λαρισινό γήπεδο.
Η «αυτοψία» του ειδικού κατέδειξε το πρόβλημα που υπάρχει στο υπόστρωμα του χλοοτάπητα και εκεί πλέον θα εστιαστούν οι εργασίες. Ουσιαστικά, αυτό που κατέδειξε η αυτοψία είναι πρόβλημα στο χώμα που υπάρχει μεταξύ του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού (το οποίο «δουλεύει» κανονικά και δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα οι κροκάλες). Αποφασίστηκε λοιπόν να βγει όλο αυτό το χώμα και να μπει καινούριο, το οποίο θα «δέσει» με τον νέο χλοοτάπητα.
Πρόβλημα επίσης εντοπίστηκε και στο «ύψος» του χώματος. Το υπάρχον έφτανε τα 35 εκατοστά και ήταν αδύνατο να τρυπηθεί από τα ειδικά μηχανήματα το μήκος των οποίων φτάνει ως και τα 25 εκατοστά, άρα δεν έφευγε όλο το νερό που κρατούσε. Έτσι αποφασίστηκε το νέο χώμα να φτάνει ως εκεί που μπορεί να τρυπηθεί, που σημαίνει ότι ο νέος αγωνιστικός χώρος θα είναι κατά δέκα περίπου εκατοστά πιο χαμηλά από εκεί που είναι τώρα.
Πλέον, απομένει να ξεκινήσουν άμεσα οι χωματουργικές εργασίες (που θα διαρκέσουν περίπου 5-7 ημέρες) για να μπορέσει στη συνέχεια να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας για να είναι έτοιμος ως και το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 2 Νοεμβρίου.
Πολλές απορίες
Η εξέλιξη στο θέμα ανακαταστευής του AEL FC ARENA, προκαλούν πολλά και εύλογα ερωτήματα.
Γιατί θα έπρεπε να φτάσει ο… κόμπος σο χτένι για να επισκεφθεί το γήπεδο ένας ειδικός και να καταδείξει το πρόβλημα, δίνοντας και τη λύση;
Γιατί θα έπρεπε οι δύο πλευρές να «ξεκατινιαστούν» για μία ακόμη φορά στα ΜΜΕ με ανακοινώσεις και να μην καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να δώσουν λύση, όπως έκαναν την περασμένη Δευτέρα;
Γιατί να τίθεται σε κίνδυνο η… επένδυση των 16 εκατομμυρίων για χρήματα πολύ λιγότερα αυτής;
Κάθε απάντηση δεκτή…
Εν αναμονή
Φυσικά και είμαστε σε αναμονή, να ξεκινήσουν οι εργασίες, να περατωθούν, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και κυρίως η συντήρηση του αγωνιστικού χώρου να γίνεται επαγγελματικά για να μπορέσει να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.
Ο χρόνος θα αποδείξει για μία ακόμη φορά πολλά πράγματα…
Πίστη
Πιστεύαμε ότι μετά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα καραφέρναμε να ασχοληθούμε με τους πρωταγωνιστές, τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους παίκτες του, αυτούς που έχουν «χτίσει» ένα μικρό αήττητο τριών αγωνιστικών και προσπαθούν μέσα από τη δουλειά τους να καλύψουν πολλά άλλα πράγματα και να αλλάξουν το κλίμα.
Όμως για μία ακόμη φορά διαψευστήκαμε… Βλέπετε πρέπει μάλλον να κατανοήσουμε ότι τελικά ο star είναι άλλος σε αυτόν τον οργανισμό που λέγεται «ΑΕΛ».
Μας πήρε το ποτάμι
Και από το βράδυ του Σαββάτου χάσαμε τον αριθμό των ανακοινώσεων και των προσωπικών δηλώσεων. Μόνο για την αλλαγή του καιρού δεν γράφτηκε κάτι και αυτό πραγματικά αρχίζει να μ’ ανησυχεί.
«Αλήθειες» λέει, μου είπε κάποιος… Ε, ας αποδειχθούν και ας σταματήσουν όλα αυτά με τις προσωπικές κρίσεις και δηλώσεις.
Κουράζουν!!!
Πάτος;
Αλλά το χτύπημα δεν ήρθε μετά το ματς με την ΑΕΚ. Ήρθε ημέρες μετά και με αφορμή μία θλιβερή είδηση, αυτή του θανάτου του συναδέλφου, Κώστα Καίσαρη.
Προσωπική δήλωση χειρότερη και από την παλαιότερη που αφορούσε τον κ. Άγγελο Αναστασιάδη. Δήλωση που κατέθετε την «κατάθλιψη» για την παρουσία στη ζωή ανθρώπων…
Είναι άραγε ο πάτος αυτός; Ή μήπως περιμένουμε με αγωνία το ματς με τον Παναιτωλικό για να συνεχίσουμε το σερί μας;
Και αν στο κάτω-κάτω παθαίνεις «κατάθλιψη» για το γεγονός ότι άνθρωποι τούτης εδώ της πόλης (κι όχι μόνο) είναι ζωντανοί (νομίζω δεν λέγεται ούτε για ανθρώπους που έχουν κάνει φόνους κατά συρροή), ε, τότε δώσε τη λύση και μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου…
Στήριξη
Αλήθεια τώρα, μετά από αυτή τη δήλωση θα υπάρξει καμία αποχώρηση από το ΔΣ των Λαρισαίων παραγόντων; Ή συνεχίζουμε ως έχουμε και σα να μην συνέβη απολύτως τίποτα;
Τόσο γλυκιά είναι αυτή η καρέκλα εν τέλει; Πόση δημοσιότητα χρειάζεστε ακόμη κύριοι για να καταλάβετε ότι πλέον δεν βρέχει;
Ή μήπως μέσα από τη συγκεκριμένη σας ενασχόληση «ψηλώνεται» κοινωνικά και νιώθεται τόσο δυνατοί που να την… λέτε και σε συμπολίτες σας;
ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων