Ιουλίου 15, 2020

Τι έδειξε η νεκροψία για την 70χρονη από τα Καλά Νερά

Ιανουαρίου 20, 2020

Σε αιμορραγία που προκλήθηκε από τα δαγκώματα του σκύλου της, στο δεξί μέρος του λαιμού και στο κεφάλι,

αποδίδει τον θάνατο της άτυχης 70χρονης γυναίκας, το πρωί του Σαββάτου στα Καλά Νερά, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή, που έγινε σήμερα το πρωί.
Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει, η γυναίκα να αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο σκύλος ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει, τη δάγκωσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία και η γυναίκα να καταλήγει.
Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε συνεπεία αιμορραγίας που προκάλεσαν δύο τραύματα, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι από δαγκωματιές του σκύλου της, αν και εκκρεμούν βέβαια, οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν και τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σε έναν μήνα περίπου.
Για τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, ενημερώθηκε προφορικά η Αστυνομία.
Η άτυχη γυναίκα, συνταξιούχος εφοριακός, βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της το πρωί του Σαββάτου, με τον σκύλο δίπλα της (μάλιστα στο κεφάλι και στο στήθος του ζώου βρέθηκε αίμα του θύματος) και σύμφωνα με την εκτίμηση του συζύγου της – που ειδοποιήθηκε από γείτονα, καθώς εκείνη τη στιγμή απουσίαζε για ψώνια – το σκυλί δεν θέλησε να της κάνει κακό, απλά προσπάθησε να την επαναφέρει όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όταν επιχείρησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του, το σκυλί δάγκωσε τόσο τον ίδιο, όσο και την γυναίκα του, καθώς ένιωθε ότι ο άνδρας επιχείρησε να της κάνει κακό.
Το σήμα της Αστυνομίας έκανε λόγο για τραύμα από δάγκωμα σκυλιού στον αυχένα της γυναίκας, υπήρχε ωστόσο και η σημείωση ότι ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια. Η κηδεία της άτυχης συνταξιούχου θα γίνει αύριο Τρίτη, το πρωί
Πηγή: magnesianews.gr

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων