Ιουλίου 10, 2020

Μια γυναίκα απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες από τη φωτιά σε διαμέρισμα

Ιανουαρίου 24, 2020

Μια νεαρή γυναίκα, απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες, από το μπάνιο διαμερίσματος στις εργατικές κατοικίες στον Ξηρόκαμπο Νέας Ιωνίας,

μετά από φωτιά που ξέσπασε, χθες λίγο μετά τις 6.15 το απόγευμα από άγνωστη αιτία.
Στο διαμέρισμα σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένουν τρία άτομα, η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και δύο άντρες που δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς.
Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες, που περιόρισαν και κατέσβησαν άμεσα τη φωτιά, ενώ στο συμβάν βρέθηκε και ο διοικητής της Π.Υ Βόλου, αντιπύραρχος Χαρ. Πόζογλου, Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές μέσα στο διαμέρισμα, ωστόσο η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών ήταν καθοριστική και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα.
Σε δηλώσεις του ο διοικητής της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Βόλου, πυραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου είπε ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα κι ήταν άμεση η κινητοποίηση με τέσσερα οχήματα και 14 άτομα. Από την φωτιά, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές
Σε δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Πόζογλου είπε ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα κι ήταν άμεση η κινητοποίηση με τέσσερα οχήματα και 14 άτομα και από την φωτιά, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.
«Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγουμε, κατά την ώρα που επιχείρησαν οι άντρες για την κατάσβεση της φωτιάς, υπήρχε μια γυναίκα νεαρής ηλικίας στο σπίτι την οποία απεγκλωβίστηκε άμεσα και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου
Οι πληροφορίες μας λένε ότι έμεναν τρία άτομα στο διαμέρισμα και οι δύο βρισκόταν εκτός. Η φωτιά δεν έχει σύνορα, αλλά λόγω της άμεσης επέμβασης της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε και δεν επεκτάθηκε», τόνισε.
Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου, ενώ δεν έγιναν γνωστές οι συνθήκες που προκλήθηκε η φωτιά και από ποιο χώρο του διαμερίσματος ξεκίνησε.
Πηγή: magnesianews.gr

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων