Μαΐου 27, 2020

Έκρυψαν 500 δόσεις ηρωίνης σε απόκρυψα σημεία του σώματός τους

Είχαν κρύψει σε απόκρυφα σημεία του σώματός τους ηρωίνη για να την μεταφέρουν από την Αθήνα στον Βόλο.

Πρόκειται για έναν 67χρονο και έναν 41χρονο που είχαν μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να προμηθευτούν ηρωίνη και επέστρεφαν στον Βόλο με ταξί.
Ωστόσο συνελήφθησαν στην εθνική οδό από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και όπως διαπιστώθηκε είχαν κρύψει τη συσκευασμένη ηρωίνη στον πρωκτό τους.
Μαζί τους συνελήφθη και ένας 64χρονος Βολιώτης. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από την αστυνομία, εξακριβώθηκε ότι οι δύο από τους δράστες είχαν μεταβεί με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο συνεργός τους, στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του Βόλου. Από εκεί ταξίδεψαν στην Αθήνα και προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά. Σκοπός τους ήταν η διακίνηση της ηρωίνης.
Στην επιστροφή τους, εντοπίστηκαν σε άλλο όχημα και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης βάρους 99,75 γραμμαρίων (που αντιστοιχεί σε περίπου 500 δόσεις), δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 50 ευρώ. Στη συνέχεια συνελήφθη ο 64χρονος συνεργός τους που σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται ο «εγκέφαλος» καθώς αυτός είχε δώσει χρήματα στους δύο συνεργούς του για να μεταβούν στην Αθήνα και να προμηθευτούν την ηρωίνη.
Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια και ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Και οι τρεις πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή σήμερα Τρίτη.
Η σύλληψή τους έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα ναρκωτικό χάπι και 2,5 διαδερμικά έμπλαστρα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δύο άνδρες για να πάνε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ όπου πήραν το λεωφορείο αλλά και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, που θεωρείται μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.
Πηγή: e-thessalia.gr

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων