Μαρτίου 21, 2019

Η οικιακή βοηθός εξήγησε την κλοπή με 5 λέξεις – Έτσι έμπλεξε και το αφεντικό της!

Η οικιακή βοηθός δεν το μυαλό της μόνο στις δουλειές του σπιτιού. Τα 150 ευρώ που βρέθηκαν στην τσέπη της, ήταν μόνο η αρχή...
Θόλωσε βλέποντας πολλά χρήματα και τα έκλεψε. Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στην 31χρονη Γεωργιανή, που έκλεψε 71χρονη Βολιώτισσα στην οποία απασχολούνταν ως οικιακή βοηθός. Η 31χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς η ηλικιωμένη την έπιασε να κλέβει το ποσό των 150 ευρώ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά της Γεωργιανής για κλοπή, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η παθούσα. Σχημάτισε όμως δικογραφία και κατά της μηνύτριας, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού, καθώς η δράστιδα δεν διέμενε νόμιμα στη χώρα και έτσι εναντίον της διατάχθηκε διοικητική απέλαση.

Η οικιακή βοηθός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

«Είδα πολλά χρήματα και θόλωσα»
Απολογούμενη στο δικαστήριο, παραδέχτηκε την πράξη. «Είδα πολλά χρήματα και θόλωσα», φέρεται να δήλωσε στο Αυτόφωρο, δείχνοντας μετανιωμένη για την πράξη της. Ακόμη, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Η 31χρονη απασχολείται ως οικιακή βοηθός και έπαιρνε από την ηλικιωμένη το ποσό των 80 ευρώ για τέσσερις επισκέψεις τον μήνα. Το Αυτόφωρο την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε, ενώ, μετά τη δίκη, η καταδικασθείσα άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Επισημαίνεται ότι ελεύθερη αφέθηκε και η παθούσα, μέχρι να διαβιβαστεί η δικογραφία για την παράνομη πρόσληψη και απασχόληση.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων