Μαΐου 25, 2020

Κορωνoϊός: Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ελέγχουν με υπέρυθρα θερμόμετρα τους επιβάτες από την Κίνα

Φεβρουαρίου 06, 2020

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα μέτρα για τον κορωνoϊο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

καθώς ειδική ομάδα πραγματοποιεί κάνει θερμομέτρηση στους επιβάτες από την Κίνα.
Την Τρίτη έγινε γνωστό πως ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) μετά από εντολή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια εφαρμόζει σύστημα ενεργητικής επιτήρησης για την ανίχνευση ύποπτων κρουσμάτων του νέου κοροναϊού 2019-nCoV σε όλες τις απευθείας πτήσεις από την Κίνα.
Η ενεργητική αναζήτηση ύποπτου ή πιθανού κρούσματος του νέου κοροναϊού 2019-nCoV, γίνεται στην πύλη αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τη θερμομέτρηση όλων των επιβατών, αλλά και του πληρώματος των αεροσκαφών, μέσω μέσω θερμομέτρου υπερύθρων.
Τα μέτρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος για την ανίχνευση ύποπτων κρουσμάτων
Τα μέτρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, ενισχύουν την ήδη υπάρχουσα διαδικασία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ταξιδιωτών, και περιλαμβάνουν:
 Θερμομέτρηση με τη χρήση θερμομέτρων υπερύθρων, των επιβατών καθώς και του πληρώματος των αεροσκαφών επιλεγμένων πτήσεων.
 Ενημέρωση των ταξιδιωτών με αφίσες (σε δύο γλώσσες) που έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία στον χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα.
 Διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στην κινεζική γλώσσα.
Πηγή: iefimerida.gr

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων